Home Contents

Nederlands
 

Nederlands
Tiles
Links
Art
Exothermophile
Science
Artificial Intelligence
Resume
Books Links
Wetenschap
Kunst
CV
Boeken


Goed.. Ik ben een Nederlander, dus dan toch ook mijn website ook maar eens in het Nederlands maken.. Het gaat om de inhoud; een mix van wetenschap, kunst, fotografie, filosofie en zeer handige links. Vooral de wetenschappelijke links vind ik zelf een vondst; een aantal grensverleggende theorien (met bewijzen of zeer sterke argumenten) die ik heb gevonden, zoals de theorie dat aardolie geen fossiele brandstof is, of een waarschijnlijke verklaring voor buitengewone zaken zoals telepathie. De meeste links en sites daarvan zijn wel in het Engels, maar ook in het Nederlands is deze site ongetwijfeld de moeite waard!

Groeten, Rudolf (Nico voor heel oude bekenden) Penninkhof


Over Gezondheid
 

 

Ik ben de laatste tijd meer onderzoek aan het doen naar gezondheid in het algemeen. Ik heb een paar interessante boeken gelezen over natuurlijke geneeswijzen die gebruikt worden om ziektes te genezen die in de reguliere gezondheidszorg niet of moeilijk bestreden kunnen worden. Een voorbeeld hiervan is de Gerson-therapie die gebruikt word om kankerpatienten te genezen.

Als u Engels kunt verstaan kunt u hier een documentaire zien over die Gerson-therapie:

 http://video.google.com/videoplay?docid=-7357629140536485998#

Ik ben bezig om deze film te ondertitelen, en die zal ik beschikbaar maken zodra die klaar is.

Naast deze therapie zijn er nog een aantal dingen die iedereen kan doen om de gezondheid te bevorderen, zoals het gebruik van vitamines en voedingssupplementen. Hierover kunt u meer (in het Engels) vinden op de website www.doctoryourself.com

Verder kunt u me gerust bellen of mailen als u gratis persoonlijk advies wilt, ik heb hierover veel gelezen en ik ben ervan overtuigd dat vrijwel iedereen kan genezen van zeer ernstige ziektebeelden zoals kanker, mits de patient voldoende inzet heeft om allerlei natuurlijke methoden toe te passen om het lichaam te voeden en te zuiveren. Het mooie aan deze methoden is wel dat het altijd zonder meer toegepast kan worden; er wordt geen gebruik gemaakt van gevaarlijke chemicalien of iets dergelijks. In plaats daarvan word alles uit de kast gehaald om de patient zo gezond te maken dat het eigen lichaam weer voor zichzelf kan zorgen en zichzelf kan genezen. Veel patienten worden dan ook veel vitaler en blijven veel van de middelen gebruiken omdat ze zich er zo goed bij voelen! U moet dan denken aan het volgen van een sapkuur van verse groente en fruitsappen, en het reinigen van het lichaam met darmspoelingen en het nemen van voedingssupplementen en mineralen die het lichaam tekort komt. Daarnaast is een goede doorbloeding heel belangrijk, dit kan bevorderd worden met beweging en wisselende warm en koudwaterbaden of douches.

Mijn email is penninkhof@gmail.com en mijn telefoonnummer is 06 41 39 39 44.

- Ir. Rudolf Penninkhof.

Contact:

Email : Penninkhof@gmail.com

Telefoon
06- 360 833 71

 

Send mail to penninkhof@gmail.com with questions or comments about this web site.
Copyright 2005 Evomind