Home Contents

Exothermophile
 

Nederlands
Tiles
Links
Art
Exothermophile
Science
Artificial Intelligence
Resume
Books

Over Gezondheid
 

 

Ik ben de laatste tijd meer onderzoek aan het doen naar gezondheid in het algemeen. Ik heb een paar interessante boeken gelezen over natuurlijke geneeswijzen die gebruikt worden om ziektes te genezen die in de reguliere gezondheidszorg niet of moeilijk bestreden kunnen worden. Een voorbeeld hiervan is de Gerson-therapie die gebruikt word om kankerpatienten te genezen.

Als u Engels kunt verstaan kunt u hier een documentaire zien over die Gerson-therapie:

 http://video.google.com/videoplay?docid=-7357629140536485998#

Ik ben bezig om deze film te ondertitelen, en die zal ik beschikbaar maken zodra die klaar is.

Naast deze therapie zijn er nog een aantal dingen die iedereen kan doen om de gezondheid te bevorderen, zoals het gebruik van vitamines en voedingssupplementen. Hierover kunt u meer (in het Engels) vinden op de website www.doctoryourself.com

Verder kunt u me gerust bellen of mailen als u gratis persoonlijk advies wilt, ik heb hierover veel gelezen en ik ben ervan overtuigd dat vrijwel iedereen kan genezen van zeer ernstige ziektebeelden zoals kanker, mits de patient voldoende inzet heeft om allerlei natuurlijke methoden toe te passen om het lichaam te voeden en te zuiveren. Het mooie aan deze methoden is wel dat het altijd zonder meer toegepast kan worden; er wordt geen gebruik gemaakt van gevaarlijke chemicalien of iets dergelijks. In plaats daarvan word alles uit de kast gehaald om de patient zo gezond te maken dat het eigen lichaam weer voor zichzelf kan zorgen en zichzelf kan genezen. Veel patienten worden dan ook veel vitaler en blijven veel van de middelen gebruiken omdat ze zich er zo goed bij voelen! U moet dan denken aan het volgen van een sapkuur van verse groente en fruitsappen, en het reinigen van het lichaam met darmspoelingen en het nemen van voedingssupplementen en mineralen die het lichaam tekort komt. Daarnaast is een goede doorbloeding heel belangrijk, dit kan bevorderd worden met beweging en wisselende warm en koudwaterbaden of douches.

Mijn email is penninkhof@gmail.com en mijn telefoonnummer is 0611907139.

- Ir. Rudolf Penninkhof.

 

Send mail to penninkhof@gmail.com with questions or comments about this web site.
Copyright 2005 Evomind